Kookrecepten

pomodorini 3 ANTIPASTO / VOORGERECHT

- caviale di melanzana (auberginespread)*
- fiori di zucca ripieni (gevulde courgette-bloemen)*

- gerookte forel & roomkaas spread
- polpettine al limone (citroengehaktballetjes) *

- salatini al parmiggiano (zoutje)*
- salsa tonnata *
- zalmboter met citroen


homemade pasta for dinner! PASTA & SAUS

- basilicumpasta met courgettes (strozzapreti al basilico zucchinato)*

- bombardoni ripieni*
- cannelloni*

- kip avgolemono
- maccheroni con zucca e salsiccie*
- ragù semplice*
- verse pasta*


erwtensoep SOEP


- aardappel- en aardperensoep
- appel en tomatensoep met gerookte kip
- bakbananensoep
- erwtensoep (varkensvrij)
- italiaanse linzensoep*
- minestra di legumi (peulvruchtensoep)*
- minestrone di cicerchie *
- pappa al pomodoro (2 versies)*
- pittige wortel en linzensoep
- pompoensoep met kip en komijn
- zuppa di finocchi (venkelsoep) *
- zuppa di lenticchie alle montanara *


Risotto Milanese RIJST

- risotto milanese *



gevulde koolrolletjes voor de oven up GROENTE


- aardappel-wortelpeterseliepuree
- courgette-rijstschijven
- fave e pecorino (tuinbonen met pecorino) *
- finocchi al forno (venkel uit de oven)*
- gnocchi di patate*
- kikkererwtencurry met tomaat, kokos & koriander
- melanzane al forno (aubergine uit de oven)*
- pastinaakkoeken
- tajine met lam, flespompoen, pruimen & tamarinde
- uienflapjes met peterselie-yoghurt dip
- zucchini al limone*
- zucchini tondi ripieni (gevulde courgettes)*


Pittige kiptajine met abrikozen, rozemarijn en gember (p.37) VLEES


- agnello e fagioli (lamspot & bonen)*
- Boeuf Bourguignon
- gevulde koolrolletjes
- gevulde meloen met kip en cashewnoten (Kavun Dolmasi)
- groentewokschotel met rookvlees
- involtini di vitello (kalfsrolletjes)*
- kip avgolemono
- Kip en tuinkruidenragoût
- Kip Ladakhi
- kip Masala curry
- kip met abrikozen
- kip met dragon
- Marokkaanse kippendijen met kikkererwten
- scallopine al limone (kalfsoesters met citroen)*
- tajine met lam, flespompoen, pruimen & tamarinde

100% whole wheat pizza dough 
LUNCH / BUFFET

- courgettekeftedes met bulgursalade
- frittata con patate, fagioli e peperoni (veg.)
- pizzadeeg met maismeel en verse kruiden *
- sourdough flapjacks


Karnemelkmousse met appelsaus DESSERTS


- aardbeien-kwark terrine
- ananas-clafoutis
- ananas met Arabisch 5-kruidenpoeder en saffraanijs
bonet (pudding uit Piëmonte) *
- bramenpudding
broodpudding met chocolade
- citroenmousse
- gebakken kweepeer
- kruidige stoofperen
- kweeperen compôte
- magnetron pudding met rozijnen
- panna cotta (met blauwe bessen)*
- ricotta-passievrucht pudding
- tiramisù *
- vijgenmousse (mousse di fichi)*


Kaneel mascarpone ijs IJS

- composta di fichi (vijgencompôte) *
- cranberry saus met limoen
- cugna (jam uit Piemonte) *
- marmellata di cotogne (kweeperenjam) *
- mispelgelei
- mostarda di fichi *
- rode uien marmelade
- vijgenmarmelade met amandelen *
- watermeloenjam (confettura di anguria)