Wednesday, October 3, 2007

Foodie blogroll

En als je de tijd neemt om over het net te gaan kom je werkelijk van alles tegen over foodbloggers en de keus aan blogs is net zo groot.

Ik zag bij de Leftover Queen een leuk initiatief om allerlei foodblogs bij elkaar te zetten en op je blog te plaatsen. Zo kunnen anderen en ik zelf natuurlijk ook, zo eens een kijkje nemen bij een andere foodblogger, zonder het hele net af te surfen. En ik weet je kunt meer dan de hele dag hiermee bezig zijn en daar heb ik -natuurlijk- geen tijd voor, maar zo nu en dan denk ik "ach waarom niet", da's leuk.
Ze heeft ook nog een maandelijkse wedstrijd, een forum en een shop... maar laten we hier maar eens beginnen. En dus staat er aan de rechterkant (ergens beneden) een 'foodie blogroll', waar je door kunt klikken naar allerlei andere blogs... wie weet zit er wat leuks voor je tussen.

1 comment:

Evaaaaa said...

Hoi Lien
Wat een goed idee! Ik lees dit net bij jou omdat ik zelf allerlei foodblogs bezoek door maar op links te blijven doorklikken... zo kun je eeuwig doorgaan. En aangezien ik een nieuwkomer ben, met mijn nieuwe foodblog ken ik er een heleboel niet!

Groeten
Eva