Saturday, February 17, 2007

Knutselen met pasta en....

Als wij uit Italië terugkomen van vakantie, dan is onze auto altijd zwaarder beladen op de heenweg. Niet omdat we ons te buiten zijn gegaan aan pizza's, pasta en allerlei zoete lekkernijen, maar omdat er van alles in de kofferbak zit om thuis nog lekker te kunnen nagenieten. Zo neem ik ook altijd allerlei aparte pastasoorten mee. Ik had deze op het aanrecht gezet om binnenkort wat mee te maken en mijn dochter vroeg zich toch af wat die monsters in die zak deden?

"Wat doe je met die monsters, mam?"
"??"
"Die monsters in die zak!!"
"Welke monsters?!! Dat is pasta!"
"Pasta?...o dat is dus monsterpasta, zeg dat dan meteen!"


En als je deze pasta van flink formaat nou van dichtbij bekijkt snap je hoe ze hier nu geen "Bombardoni" genoemd worden, maar "Monsterpasta".

Ik bedoel maar dit schreeuwt toch om wat creativiteit! En ik kon het dan ook niet laten om hier eens even mee te knutselen op de computer. Als je zin heb download de foto en doe gezellig mee!

Of wat dacht je van de achterkant van de Bombardoni:


Ach ja het is onzinnig, ik weet het...ik zal er morgen maar eens wat mee koken...daar heb je tenminste wat aan!

5 comments:

Anonymous said...

Haha, je dochter heeft helemaal gelijk. Monstertjes zijn het!!!! Ze is er nog te jong voor, maar doet me denken aan Harry Potter (in 1e deel The Philosopher's Stone)door de man met de twee gezichten. Ben benieuwd wat je met de monstertjes gaat maken.

Groetjes Soepkipje

De gevulde tomaatjes (Pomodorini ripieni e gratinati)komen in ieder geval morgen voor de 5e (of is het 6e?) keer op tafel hier. Zo lekker!!!

Ellen said...

Whoehahaha!! Wat een giller zeg! Een dikke pluim voor je dochter hoor ;o) Jammer dat ik geen idee heb hoe ik die prachtige monstertjes zou moeten bewerken op de computer. Ik denk dat je daar een speciaal programma voor nodig hebt en ik geloof nooit dat wij dat hebben. Maar ik hoop dat er mensen zijn die het wel kunnen doen en die er ook zin in hebben. Leuk projectje weer, haha!

Lien said...

Nou ik heb ook geen speciaal programma hoor...ik heb het gewoon met 'paint' gedaan, dat hebben de meeste mensen wel op de PC volgens mij.

Anonymous said...

Hoi,

Als je allerlei hele mooie pastasoorten hebt zijn ze met een lijmpistool prima op een strokrans te plakken. Niet te veel soorten gebruiken want dat wordt rommelig en altijd met de klok meewerken.
Echt een hle leuke decoratie voor in de keuken.
Bella Italia,

groetjes Truus

Lien said...

Wat een leuk idee Truus, heb jij dat wel eens gedaan?
Zulke dingen worden alleen vaak zo stoffig (allergie-patienten hier in huis) en dat is wel een nadeel.
Kan me wel herinneren dat we héél vroeger zo'n macaroni schilderij moesten maken op de lagere of kleuterschool...maar toen waren er volgens mij nog niet zoveel soorten.