Ik had vandaag een bakmiddag en kwam bij het zoeken naar wát ik allemaal zou bakken, een stervormig broodje tegen. Ik vond het zo'n eenvoudig en leuk idee dat ik die ook gemaakt heb. Je kunt hem van alle soorten brooddeeg maken, ik heb ze deze keer van bruin brooddeeg gemaakt. Je kunt ook allerlei zaden gebruiken, maar dit maanzaad steekt natuurlijk mooi af en geeft daardoor een mooi effect.
Wie weet vinden jullie het ook een leuke tip. Leuk idee straks voor broodjes bij het kerstontbijt...ja ik weet het het is nog vroeg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt.
En omdat beelden vaak meer zeggen dan 100 woorden.....:
(Uit: "Dough" - Richard Bertinet)
Wow Lien, ze zien er fantastisch uit. Leuk idee, bedankt voor de tip!!
ReplyDeleteGeweldig Lien!!!! Zo eenvoudig iets heel moois maken. Staat meteen op mijn feestdagenlijstje. Kijk, als pepernoten in augsutus al in de winkel mogen liggen, mogen wij ons toch ook wel alvast een beetje voorbereiden op de Kerst? Bedankt :-)
ReplyDeleteHoi Lien, wat een leuk idee zeg, als ik lang genoeg op het forum blijf loeren wordt onze kerst steeds leuker en lekkerder.
ReplyDeleteWat leuk! Ben ik de enige die het 3x moest zien voor ik het begreep? Ach ja...net weer een jaar ouder geworden, dan krijg je dat...
ReplyDeleteWat een heerlijk aanschouwelijk onderwijs!!! Mooi gedaan :-)
ReplyDelete(ben nog niet eens aan de herfst toe- laat staan Kerst!!!!...maar 'vroeg begonnen is wel altijd gewonnen' ;)
Nou jongens een stervorm smaakt ook heerlijk als het geen kerst is hoor! Dus je hoeft echt niet te wachten tot je in stille nachten en hemelse vrede verkeert!
ReplyDelete@ Baking Soda... stiekem hoop ik toch dat het aan jou ligt ;-), want anders ligt het natuurlijk aan mijn uitleg!!
Hallo Lien,
ReplyDeleteHeb net even je site met de laatste recepten erop gelezen.
Maar deze vind ik wel heel erg leuk. Ga het beslist een keer proberen. Zomer, Herfst of Kerst maakt niet uit. Ze zullen zeker een succes zijn.