And this picture on the right of these beautiful fragant loaves are my entry for the CLICK!-event this month: "Crusts" at Jugalbandi´s.
As a (bread) baker this theme is just too good to pass by. Check out all the other ´crusts´ that are to be seen in the `Crust-gallery` this month.
AND stay tuned in a few days the recipe will be posted.... delicious!!!
De foto van deze baquettes is mijn inzending voor het CLICK!-event van deze maand met de titel "Crusts" (Korsten). Het recept zal binnen enkele dagen volgen....
EEE gads that is fantastic looking crust!
ReplyDeleteEnkele dagen.... zo dat duurt lang ziet er heerlijk uit zeg.
ReplyDeleteben benieuwd:)
Oh om te watertanden ben gek op harde korsten. Gr. Wil V
ReplyDeleteNOu dames hij is er al hoor.
ReplyDeleteTja Gipskruit, dat viel toch nog heel erg mee hè! Je moet niet onderschatten dat het heel wat tijd kost om het in twee talen een beetje netjes op het blog te krijgen. (vooral omdat blogger ook niet altijd meewerkt...)