tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post2143698771886666525..comments2024-03-24T09:02:52.038+01:00Comments on Notitie van Lien: Click! CRUSTSLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-33021464864226146352008-10-02T09:20:00.000+02:002008-10-02T09:20:00.000+02:00NOu dames hij is er al hoor.Tja Gipskruit, dat vie...NOu dames hij is er al hoor.<BR/>Tja Gipskruit, dat viel toch nog heel erg mee hè! Je moet niet onderschatten dat het heel wat tijd kost om het in twee talen een beetje netjes op het blog te krijgen. (vooral omdat blogger ook niet altijd meewerkt...)Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-48697327094319582732008-10-01T15:57:00.000+02:002008-10-01T15:57:00.000+02:00Oh om te watertanden ben gek op harde korsten. Gr....Oh om te watertanden ben gek op harde korsten. Gr. Wil VAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-66491128801832784962008-10-01T03:02:00.000+02:002008-10-01T03:02:00.000+02:00Enkele dagen.... zo dat duurt lang ziet er heerlij...Enkele dagen.... zo dat duurt lang ziet er heerlijk uit zeg.<BR/>ben benieuwd:)gipskruithttps://www.blogger.com/profile/06032901750561908752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-59071435218663306992008-09-30T12:27:00.000+02:002008-09-30T12:27:00.000+02:00EEE gads that is fantastic looking crust!EEE gads that is fantastic looking crust!MyKitchenInHalfCupshttps://www.blogger.com/profile/07321041059604871286noreply@blogger.com