tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post1787181336886895189..comments2024-03-24T09:02:52.038+01:00Comments on Notitie van Lien: 5 min. per dag / a dayLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-45353880106011141892008-07-08T11:02:00.000+02:002008-07-08T11:02:00.000+02:00I've bookmarked your wonderful post...an eye opene...I've bookmarked your wonderful post...an eye opener for me. Very nice indeed!Deeba PABhttps://www.blogger.com/profile/05527333008494519621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-30520882910053712642008-06-15T09:35:00.000+02:002008-06-15T09:35:00.000+02:00I hadn't heard of this... Interesting idea, and ma...I hadn't heard of this... Interesting idea, and may do well when there's a housefull of visitors, etc. I've been know to make a quick bread in emergencies... and, anything hot from the oven, as you said '-))Katie Zellerhttps://www.blogger.com/profile/17498599461583826030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-33266792570186990962008-06-11T10:38:00.000+02:002008-06-11T10:38:00.000+02:00Goed geschreven recensie. Ook op Amazon.com ben ik...Goed geschreven recensie. Ook op Amazon.com ben ik dit boek tegengekomen. Hoewel de meeste recensies erg lovend zijn, las ik ook een paar goed onderbouwde negatieve berichten. Was er dus niet zo enthousiast over, hoewel jouw Amandel Brioche er prima uitziet!Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-7656602795443624302008-06-10T18:33:00.000+02:002008-06-10T18:33:00.000+02:00Jammer, zou een goede oplossing zijn voor broodbak...Jammer, zou een goede oplossing zijn voor broodbakkers met teveel hooi op hun vork. Maar helaas ! Fijn dat jij het al voor me hebt geprobeerd en ge-examineerd .Scheelt mij zowiezo weer een hoop tijd :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-56617389326585152962008-06-10T16:43:00.000+02:002008-06-10T16:43:00.000+02:00I appreciate your review of the book. I've heard p...I appreciate your review of the book. I've heard people rave about the bread, but I wanted the opinion of a real baker who knows what bread is supposed to be like. The loaves you made look nice.Cookie baker Lynnhttps://www.blogger.com/profile/11069661176518230573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-59323679800806629382008-06-10T15:53:00.000+02:002008-06-10T15:53:00.000+02:00Thanks for the really detailed review on all the c...Thanks for the really detailed review on all the completely different formulas. I'm not surprised this method doesn't work too well with the whole wheat bread.<BR/><BR/>Other people who bake from this book do find that 40 minutes is too short.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-87176269651019810202008-06-10T12:43:00.000+02:002008-06-10T12:43:00.000+02:00Dit is een mooie workshop Lien, met prachtig beeld...Dit is een mooie workshop Lien, met prachtig beeldmateriaal!Toch leuk om zo kennis te nemen van een andere methode:-)Die brioche ziet er geweldig uit!<BR/>OT: honden hebben een diepe gehoorgang....oh nee, toch maar niet uitweiden hierover op een foodblog..;-))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-89389318901669248672008-06-09T22:18:00.000+02:002008-06-09T22:18:00.000+02:00Leuk dat je het hebt uitgetest. En goed om te hore...Leuk dat je het hebt uitgetest. En goed om te horen dat het niet je van het is. Kan ook bijna niet toch? Ze zien er wel erg lekker uit! Vooral die brioche.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-4193071258988487102008-06-09T16:21:00.000+02:002008-06-09T16:21:00.000+02:00Oef, was ik toch even bang dat je een afslankprogr...Oef, was ik toch even bang dat je een afslankprogramma ging starten!<BR/>Gelukkig, toch brood! :-D<BR/><BR/>Goede review, ik was ook niet al te enthousiast over het no-knead, veel te klam. Die amandelbrioche ziet er idd erg lekker uit!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-15404104133125120892008-06-09T16:02:00.000+02:002008-06-09T16:02:00.000+02:00Well Tanna, you won't miss a lot not having this b...Well Tanna, you won't miss a lot not having this book, and there's plenty enough to bake for more than one life-time! Do you also have a stack of recipes that are the to-do-ones, that never seem to get any smaller how much you bake?...<BR/><BR/>Hi Ulrike, I think you're right; it's a bit of fun, but by no means a must-have-book for bakers! <BR/>Did we dicussed a banneton before? I have several Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-41671320318508844082008-06-09T15:50:00.000+02:002008-06-09T15:50:00.000+02:00Bedankt voor het uitgebreide verhaal! Ik heb 2 rec...Bedankt voor het uitgebreide verhaal! Ik heb 2 recepten (gevonden op het internet) gemaakt uit dit boek, was echter niet enthousiast. Deze amandelbrioche klinkt dan toch wel weer heel lekker. Mis ik nou in het recept wat je moet doen met de amandelpasta of zie ik het over het hoofd? Ik denk uitstrijken over de lap deeg?Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-38235987423667479742008-06-09T12:57:00.000+02:002008-06-09T12:57:00.000+02:00I wasn't pleased with 5-minute-bread. I gave it a ...I wasn't pleased with 5-minute-bread. I gave it a try but that was the first and the last.<BR/><BR/>Thanks for the review, I will not put the book on my must-have-list :-)<BR/><BR/>BTW: Did you already get a huge banneton, I could send you one from our basket-maker round the corner<BR/><BR/>Ulrike from <A HREF="http://ostwestwind.twoday.net/" REL="nofollow">Küchenlatein</A>ostwestwindhttps://www.blogger.com/profile/01278263589415142881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-7387800250763482772008-06-09T12:24:00.000+02:002008-06-09T12:24:00.000+02:00I bake the no knead bread with Karen over a year a...I bake the no knead bread with Karen over a year ago and it was fantastic fun. Loved a new technique but it's not a bread I bake any more although I probably will do it again sometime. <BR/>Thanks for this review! Much as I love trying new stuff, I think I'll let this one pass. The brioche looks gorgeous!MyKitchenInHalfCupshttps://www.blogger.com/profile/07321041059604871286noreply@blogger.com