tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post116664250344256024..comments2024-03-06T19:29:00.828+01:00Comments on Notitie van Lien: Appel-kruimelcakeLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-74775627111228043262009-04-17T14:29:00.000+02:002009-04-17T14:29:00.000+02:00Hoi Yana,
Ik kan vanaf hier natuurlijk niet zien h...Hoi Yana,<br />Ik kan vanaf hier natuurlijk niet zien hoe je het doet, maar als je de kruimels maakt, moet je het maar zo lang bewerken (met de puls-stand van de keukenmachine, met de K-garde van de standmixer of met een vork of "pastrycutter" met de hand) tot het nét kruimelig wordt, je mengt dan nog heel kort tot de kruimels iets groter zijn. Als je te veel of te lang mixt dan wordt de boter Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-9376199774604545342009-04-17T13:38:00.000+02:002009-04-17T13:38:00.000+02:00Hey ,
de cake is echt heerlijk !
helaas lukt de ...Hey , <br /><br />de cake is echt heerlijk !<br />helaas lukt de crumble bij mij niet echt want hij is veel te plakkerig :s<br />ik heb geprobeert met wat meer bloem .<br />mss moet ik nu maar minder boter gebruike ??<br />als je tips hebt ... <br /><br />grtz , yanaYananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-15072456173499980292008-10-25T19:54:00.000+02:002008-10-25T19:54:00.000+02:00hoi anoniem (?)Ja het kan natuurlijk wat verschill...hoi anoniem (?)<BR/>Ja het kan natuurlijk wat verschillen bijv. door de maat eieren die je gebruikt. Het hoeft ook niet netjes erovergestreken te worden, als het maar een beetje overal zit, daarna komt de bruine laag er nog over dus je ziet er verder niets van. Maar vind je het nog te dik, is een beetje extra melk erbij prima hoor, een heel ei zou het misschien weer te nat maken. volgens mij kan Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-72644019222400395222008-10-25T19:14:00.000+02:002008-10-25T19:14:00.000+02:00het beslag is veel te dik om nog netjes over de ap...het beslag is veel te dik om nog netjes over de appels te kunnen strijken.... heb dus iets meer melk gebruikt. nu maar duimen. of had er een derde ei bij gemoeten???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-42325016512070374882007-09-19T16:16:00.000+02:002007-09-19T16:16:00.000+02:00Hoi Silvia, graag gedaan hoor!Lekker genieten na h...Hoi Silvia, graag gedaan hoor!<BR/>Lekker genieten na het gedane werk begrijp ik. Wat wil je nog meer.... nou nog een stukje ;-) !!Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-53313854447136411432007-09-19T16:11:00.000+02:002007-09-19T16:11:00.000+02:00Hallo Lien, ik ziet nu met een nog warm stukje van...Hallo Lien, ik ziet nu met een nog warm stukje van deze echt heeeeerlijke cake achter de computer. Ik had flink wat appels gekregen en had geen zin in appeltaart. Van appelmoes of compote zijn we niet echt wild dus deze cake dan maar. Eerst ruikt het al heerlijk en als het huis schoon is en de cake en een kopje thee klaar zijn, tja wat wil je nog meer?! Dank voor dit superrecept!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-1166947329786029782006-12-24T09:02:00.000+01:002006-12-24T09:02:00.000+01:00Hoi, je snapt dat ik natuurlijk wel nieuwsgierig b...Hoi, je snapt dat ik natuurlijk wel nieuwsgierig ben wie je bent! Tik je de volgende keer je naam ook in? Of een codewoord waarvan je zeker weet dat ik begrijp dat jij het bent?? (gewoon onder je berichtje, of je klikt hieronder "other" aan en daarna je naam)<BR/>Want ik ben niet zo het type voor een blind date? hahaha<BR/>Deze cake is helaas al helemaal verslonden :-)Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-1166906264001813992006-12-23T21:37:00.000+01:002006-12-23T21:37:00.000+01:00Ik blijf bewondering houden voor al je nieuwe verr...Ik blijf bewondering houden voor al je nieuwe verrukkelijke recepten. Ik moet toch binnenkort bij je langskomen, in de hoop dat je nog iets in de vriezer hebt liggen.Anonymousnoreply@blogger.com