tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post116430809454454727..comments2024-03-24T09:02:52.038+01:00Comments on Notitie van Lien: Venkel uit de ovenLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-72638857148155020202010-12-21T20:07:06.596+01:002010-12-21T20:07:06.596+01:00Fijn dat het zo in de smaak viel Simone! Dank je w...Fijn dat het zo in de smaak viel Simone! Dank je wel voor je reactie.Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-80030256556084154842010-12-21T20:03:45.324+01:002010-12-21T20:03:45.324+01:00Ik was een beetje moe van de combinatie venkel/oli...Ik was een beetje moe van de combinatie venkel/olie/knoflook en heb ik jouw recept geprobeerd. Een aanrader! Ik neem het zeker in mijn kookboek. Groetjes, Simone.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-1164574975366478482006-11-26T22:02:00.000+01:002006-11-26T22:02:00.000+01:00Venkel in de oven maak ik helemaal anders: gewoon ...Venkel in de oven maak ik helemaal anders: gewoon de rauwe venkelknollen in 3 snijden, flink wat olijfolie met geperste knoflook in een platte schaal gieten en daar de knollen op. Ze moeten echt in de olie zwemmen.Dan 30 min op 180 graden, dan zijn ze nog wel knapperig, maar oh zo lekker. De olie kun je dan lekker opdeppen met een stukje heerlijk brood. Ik ga jouw manier ook eens proberen want Anonymousnoreply@blogger.com