tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post117551698544610836..comments2024-03-24T09:02:52.038+01:00Comments on Notitie van Lien: KonfijtenLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-44245770096881092402018-12-04T08:28:09.600+01:002018-12-04T08:28:09.600+01:00Dankjewel voor het recept ! Is de glucose die je g...Dankjewel voor het recept ! Is de glucose die je gebruikt in poedervorm of vloeibaar ?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08123767615685426637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-55763228743787938562015-09-23T14:54:15.355+02:002015-09-23T14:54:15.355+02:00hallo, wat vind ik conversen leuk zeg! ga zo door ...hallo, wat vind ik conversen leuk zeg! ga zo door voor de lekkere tips, leuk ook dat in het engels<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-54517978487064844942015-06-24T22:39:29.925+02:002015-06-24T22:39:29.925+02:00Hoi Kees,
Je eerste vraag weet ik niet precies, he...Hoi Kees,<br />Je eerste vraag weet ik niet precies, het zal waarschijnlijk iets zwaarder worden door de siroop, maar ik denk niet veel.<br />Je kunt zeker de schillen van uitgeperste sinaasappels gebruiken, haal dan wel de zachte binnenkant (vellen/vliezen) eruit.<br />Je kunt citrusschillen door elkaar in de pan doen, maar eigenlijk is dat jammer, omdat ze dan elkaars smaken ook overnemen. Als Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-14695408760117694132015-06-24T16:53:20.175+02:002015-06-24T16:53:20.175+02:00Het ziet er goed uit! Ik had wel een paar vraagjes...Het ziet er goed uit! Ik had wel een paar vraagjes:<br /><br />-Hoeveel gekonfijte citrusschil krijg je ongeveer van 100 gram (sinaasappel)schil?<br />-Kan je ook de schillen van uitgeperste sinaasappels gebruiken?<br />-Kan je gemengde citrusschillen gebruiken, of is dat niet handig?Keesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-87393000375806696352015-01-07T17:55:41.953+01:002015-01-07T17:55:41.953+01:00Hoi Corry,
ik doe de deksel er zelf op, maar ik d...Hoi Corry, <br />ik doe de deksel er zelf op, maar ik denk niet dat het voor het proces veel verschil maakt.<br />succes!Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-33613549833196123772015-01-07T17:33:47.520+01:002015-01-07T17:33:47.520+01:00Hallo Lien, bedankt voor dit super recept :)vraagj...Hallo Lien, bedankt voor dit super recept :)vraagje: laat jij tijdens het koken het deksel van je kookpot eraf of laat je het erop? <br /><br />groetjes, CorryCorryhttps://www.blogger.com/profile/08726235443083886143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-79053335769471685652014-03-13T20:14:11.204+01:002014-03-13T20:14:11.204+01:00Hoi Aad, zo heeft de suikersiroop tijd om helemaal...Hoi Aad, zo heeft de suikersiroop tijd om helemaal in de schillen te trekken, zodat ze ook echt glazig worden. (Je kunt eventueel uitproberen om ze vaker op een dag te laten koken én minder dagen lang)<br />SuccesLienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-9935763571553705952014-03-13T11:30:58.355+01:002014-03-13T11:30:58.355+01:00Wat een geweldig recept, helemaal toppie. Toch een...Wat een geweldig recept, helemaal toppie. Toch een vraagje. Wat is de reden om 3 tot 4 dagen, 3 maal per dag de schillen 10 minuten zachtjes in de suikeroplossing te koken. Groetjes Aad.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-67025617396333862122007-10-14T20:25:00.000+02:002007-10-14T20:25:00.000+02:00Hoi jacomien, het verversen van het water doe je b...Hoi jacomien, het verversen van het water doe je bij het blancheren vooraf. Dus in kokend water 1 minuut of zo laten koken, water weg, nieuw water koken, weer 1 minuut koken..etc.<BR/> Daarna ga je pas met suiker aan de slag en bij de keren dat je het dan aan de kook brengt, gooi je natuurlijk niets weg en laat het in de suikersiroop staan (afkoelen en in hetzelfde later weer 10 minuten laten Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-78295967962491951402007-10-14T20:04:00.000+02:002007-10-14T20:04:00.000+02:00Wat een leuk idee! Ik heb nog wel een vraagje: je ...Wat een leuk idee! <BR/>Ik heb nog wel een vraagje: je zegt dat het water steeds ververst moet worden, maar voeg je dan ook steeds opnieuw suiker toe? Lijkt me wel erg zoet, maar ik kan het niet goed opmaken uit je beschrijving... Alvast bedankt voor je antwoord!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-74980961793807905872007-04-11T21:22:00.000+02:002007-04-11T21:22:00.000+02:00Vlakbij de Duitse grens wonen heeft ook z'n voorde...Vlakbij de Duitse grens wonen heeft ook z'n voordelen.... De Duitse supermarkten zijn erg goed uitgerust met allerlei bio groenten en fruit, dus we kunnen aan de slag!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-20398513583607063742007-04-11T12:23:00.000+02:002007-04-11T12:23:00.000+02:00Dat lijkt me leuk om te maken op een regenachtige ...Dat lijkt me leuk om te maken op een regenachtige dag. Nu nog even een biofruitwinkeltje zoeken- het zal wel heel hard boenen worden.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-16740584961343414852007-04-10T10:24:00.000+02:002007-04-10T10:24:00.000+02:00Tot nu toe niet vaak konfijten gebruikt, want mijn...Tot nu toe niet vaak konfijten gebruikt, want mijn kinderen houden er niet zo van. Maar mocht ik het in de toekomst nodig hebben, weet ik nu hoe ik het zelf kan maken. <BR/>Hartstikke goed!Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-92179355247144453762007-04-09T15:00:00.000+02:002007-04-09T15:00:00.000+02:00En van mij ook bedankt, dit had ik dus nodig in mi...En van mij ook bedankt, dit had ik dus nodig in mijn paasbrood, heb me wild gezocht...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-12034932328367081482007-04-08T17:08:00.000+02:002007-04-08T17:08:00.000+02:00Thanks Lien! I'll be making these. I use a lot of ...Thanks Lien! I'll be making these. I use a lot of candied peel - mostly lemon, and I usually pay an exorbitant price at the natuurwinkel for it.Anonymousnoreply@blogger.com