tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post116161875223764398..comments2024-03-24T09:02:52.038+01:00Comments on Notitie van Lien: Soort pannenkoekLienhttp://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-1169800020996227762007-01-26T09:27:00.000+01:002007-01-26T09:27:00.000+01:00Hoi anonymous. Misschien kan je de volgende keer j...Hoi anonymous. Misschien kan je de volgende keer je naam erbij zetten, dan kan ik je via de bakkersite een PB sturen, dat werkt wat effectiever.<BR/>Maar goed over dat boek gesproken. Het is denk ik niet voor beginners, ik zou eerst goed oefenen met allerlei recepten die je op bakkerswereld of via andere sites gratis kan downloaden Kijk bv. eens bij King Arthur FLour, die hebben erg veel en goedeLienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35589098.post-1169775095142754432007-01-26T02:31:00.000+01:002007-01-26T02:31:00.000+01:00Hallo lieniK VOLG JE BLOG VIA BAKKERSWERELD .ORG N...Hallo lien<BR/>iK VOLG JE BLOG VIA BAKKERSWERELD .ORG <BR/>NU HOOR IK JE OVER DIT BOEK Handmade Italian Breads in 90 Minutes <BR/>iK BEN GEINTERESEERD IN FRANSE EN ITALIAANS BROOD ZOU HET WAT VOOR MIJ ZIJN? IK BEN WEL EEN BEGINNER HET RECEPT VAN KING ARTHUR VAN BAKING SODA LUKT ME NOG NIET HELEMAAL .<BR/>DUS VRAAG ME AF IS DIT BOEK WAT VOOR MIJ?Anonymousnoreply@blogger.com